Annoucement- Khaled Matar

Annoucement- Khaled Matar

  • 3,500.00€

  • Ex Tax: 3,500.00€

Lucrarea face parte din Expoziția „Call to Adventure” a lui Khaled Matar.
Expoziția Call to Adventure reprezintă ilustrarea primilor pași ai artistului în drumul spre descoperirea eroului interior și confirmarea idealurilor sale artistice.

De la ucenic, aflat în căutare de sensuri și moduri de exprimare, până la creatorul care își imaginează devenind, Matar desenează, pictează urmând direcțiile celebrului Bargue sau Solomon, dar își exprimă propriile emoții, oferindu-ne secvențe atemporale din aceeași desfășurare infinită a lui. umanitate, instantanee ale portretelor dincolo de fotografie (Luna, Madking) sau contradicția semantică a naturii statice care descrie zborul uman (Symbols of Icarus).

Atmosfera pe care o propune artistul își definește sinele, lumina, omniprezentă, contrastează puternic cu umbrele și însuflețește pictura, viața fiind miza discursului său. Adept al realismului în pictură, Khaled Matar folosește mijloace artistice specifice pentru a ne apropia de sentimentele și aspirațiile sale, în compoziții simple, clare, dar încărcate cu afirmații și simboluri profunde. Cum va evolua artistul pe un drum atât de dificil de descoperire a eroului interior, ne va răspunde el însuși, prin viitoarele sale creații.  • 65 x 80 cm,
  • Tehnica: ulei pe in,
  • Semnat.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Tags: artists, khaled-matar