ROTENBERG  UZUNOV ART SRL este o societate romaneasca, cu capital 100% romanesc, cu sediul social in Str. Alexandr Puskin nr. 30, et. 2, cam. 1, sector 1, BUCURESTI cu punct de lucru: Str. Constantin Esarcu nr. 1, sector 1, Bucuresti , inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/4705/2012, avand codul unic de inregistrare RO30112979.

 

I. Accesul la site

Accesul site-ului www.rotenberguzunov.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor si implica acceptul dumneavoastra cu privire la acestia, reprezentand o intelegere intre parti.

Incalcarea acestor Termeni si conditii reprezinta o infractiune.  

ROTENBERG  UZUNOV ART SRL isi rezerva dreptul de a cere despagubiri sub forma legala celor care au incalcat aceste reguli.

Informatiile oferite pe acest site sunt gratuite. Toti utilizatorii Internetului au acces la acestea.

 

II. Copyright

Continutul (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site) nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris, al ROTENBERG  UZUNOV ART SRL. Acesta este proprietatea ROTENBERG  UZUNOV ART SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei ROTENBERG  UZUNOV ART SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

III. Informatii personale

Utilizatorii trebuie sa introduca date adevarate, exacte si complete despre acestia. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra. ROTENBERG  UZUNOV ART SRL va utiliza informatiile introduse in formularul de comanda in interes propriu. Aceste date nu vor fi facute publice. Utilizatorii au dreptul de a-si modifica informatiile introduse la efectuarea comenzii. Dar daca se constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru utilizatorii acorda lui ROTENBERG  UZUNOV ART SRL dreptul de a folosi sau distribui aceste informatii.

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate actiunile care decurg din accesarea contului si utilizarea parolei personale. ROTENBERG  UZUNOV ART SRL nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

IV. Securitatea datelor personale

Datele clientilor vor putea fi utilizate de catre ROTENBERG  UZUNOV ART SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, etc.

Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.ROTENBERG  UZUNOV ART SRL se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si ROTENBERG  UZUNOV ART SRL.

Pe partea de securitate ROTENBERG  UZUNOV ART SRL a implementat si un certificat de securitate SSL, pentru a asigura confidentialitatea datelor transmise si pentru a demonstra autenticitatea site-ului rotenberguzunov.ro.

ROTENBERG  UZUNOV ART SRL se obliga sa respecte drepturile utilizatorilor conferite de legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004, iar la cererea in scris trimisa la adresa din Str. Constantin Esarcu nr. 1 Bucuresti, se obliga:

 

ROTENBERG  UZUNOV ART SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de:

 

ROTENBERG  UZUNOV ART SRL prin platforma NETOPIA garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Datele cardului bancar (numar de card, data expirarii, etc.) nu sunt transferate sau stocate pe serverele ROTENBERG  UZUNOV ART SRL .

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de card, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea clientului in acest sistem.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.rotenberguzunov.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.rotenberguzunov.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.rotenberguzunov.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

V. Site-ul ROTENBERG  UZUNOV ART SRL

Site-ul www.rotenberguzunov.ro este un magazin online pus la dispozitia clientilor de catre ROTENBERG  UZUNOV ART SRL.

 

VI. Pret

Preturile prezente pe site includ TVA (19%).

Preturile sunt actualizate zilnic. Valoarea facturii va fi cea din momentul confirmarii ei de catre unul din operatorii nostrii.

 

VII. Modalitati de plata

Plata se poate efectua:

 

ROTENBERG  UZUNOV ART SRL accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro.

 

VIII. Livrarea comenzilor si disponibilitatea produselor

Termenul de livrare a produselor achizitionate de pe site-ul www.rotenberguzunov.ro este de 24, maxim 48 ore din momentul confirmarii comenzii. In anumite situatii, ROTENBERG  UZUNOV ART SRL isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului. In lipsa acordului, comanda se anuleaza.

In cazul in care clientul nu poate fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de 3 zile lucratoare, interval de timp in care se va incerca recontactarea clientului pentru a definitiva livrarea. Daca nici in acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata.

Livrarea cu verificare

Comenzile platite cu Ordin de Plata se livreaza numai dupa intrarea sumei in contul ROTENBERG  UZUNOV ART SRL.

Pentru comenzile expediate prin curier rapid cu livrare in urmatoarele zile lucratoare, inclusiv sambata, dupa primele 3 incercari de livrare coletul se ridica de la Sediul firmei de curierat.

Intervalul de livrare este cuprins intre 1 si 30 zile din momentul confirmarii comenzii.

IX. Garantia produselor

Toate produsele sunt insotite de certificat de garantie si nu afecteaza drepturile conferite prin ordonanta guvernului nr. 130/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, legea nr. 449/2003 republicata si ordonanta de urgenta nr. 174/2008.

 

X. Limitarea responsabilitatii

ROTENBERG  UZUNOV ART SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele daune rezultate din folosirea informatiilor de pe acest site.

ROTENBERG  UZUNOV ART SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.

ROTENBERG  UZUNOV ART SRL isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

ROTENBERG  UZUNOV ART SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care:

 

ROTENBERG  UZUNOV ART SRL nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca ROTENBERG  UZUNOV ART SRL a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 

ROTENBERG  UZUNOV ART SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

Toate promotiile sunt valabile in limita stocului.

Informatiile despre produse sunt oferite cu titlu informativ. Acestea corespund realitatii in momentul introducerii acestora in cadrul site-ului si ROTENBERG  UZUNOV ART SRL nu este raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau schimbari aparute.

 

XI. Actualizarea continutului

ROTENBERG  UZUNOV ART SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

 

 

XII. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

 

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.